Het centrum richt zich tot gezinnen met peuters, kleuters en kinderen met uiteenlopende ontwikkelingsproblematieken.

Het centrum staat in voor multidisciplinaire diagnostiek en behandeling in een ambulant kader.

Als eerste kennismaking met onze werking kan u hier het filmpje bekijken.

 

Ten gevolge van de coronacrisis zagen we ons verplicht om vanaf woensdag 18 maart onze werking grondig anders te organiseren. Dit was voor uw kind, maar ook voor u en onze medewerkers een enorme aanpassing. De therapie werd van op afstand gegeven via telefonische contacten, e-mail, beeldbellen, oefenbundels, ….

 

Gezien de huidige gunstige ontwikkeling van de epidemie kunnen we onze werking

vanaf 11 mei geleidelijk uitbreiden, mits het respecteren van alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Geleidelijk wil zeggen dat we in deze periode nog een combinatie blijven maken van begeleiding op afstand en het gefaseerd aanbieden van de gewone face-à-face werking.

 

Therapieën in het centrum zullen voorlopig enkel op afspraak doorgaan. U hoeft ons dus niet te contacteren. Wij zullen u opbellen om concreet af te spreken op welke manier we de therapie van uw kind de komende periode zullen organiseren én welke concrete veiligheidsmaatregelen hierbij dienen in acht genomen te worden.

 

We willen u nu reeds danken voor de medewerking en geduld tijdens deze moeilijke periode waar we samen door moeten. We hebben er vertrouwen in dat we door een goede samenwerking én overleg deze situatie verder onder controle houden.

 

Uiteraard zijn we er voor u in geval van vragen of wanneer iets niet duidelijk is.

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan via email (info@tveld.be of rechtstreeks via mail naar betrokken therapeuten van uw kind) of telefonisch van maandag tot donderdag van 9 uur tot 17 uur en op vrijdag van 8 uur tot 12 uur.

Openingsuren

Maandag     08u30 - 18u30

Dinsdag       08u30 - 18u30

Woensdag   08u00 - 18u45

Donderdag   08u30 - 18u30

Vrijdag        GESLOTEN

Zaterdag      08u00 - 12u00

Zondag       GESLOTEN

OPGELET DEZE UREN WIJKEN AF WEGENS CORONA (zie mededeling hierboven voor laatste updates)

© CAR 't Veld.   Webmaster Yannick.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now